Acasă » 2014 » Noiembrie » 27 » Tutoriale GoalTycoon
10:50 PM
Tutoriale GoalTycoon
 
Goaltycoon este un manager de Fotbal care se joaca online direct din browser, unde banii virtuali se pot schimba in bani reali fie ca investiti sau scoateti profit.

Practic jucatorul este managerul unui club de fotbal unde are la indemana diverse parghii si posibilitatea de a-si crea propria strategie astfel incat sa isi formeze o echipa puternica, sa avanseze din liga 10 spre liga 1, sa participe in cupe nationala si continentala, in plus exista posibilitatea ca banii pe care ii obtine din activitatea clubului sa ii converteasca in bani reali.

Bineinteles ca nu e usor desi asa pare la prima vedere.

Veniturile se obtin in principal din vanzarea de bilete la meci de cate ori echipa ta are meci acasa, dar si din bonusuri de victorie, bonusuri de campionat, bonusuri de participare in cupe, precum si din vanzarea de jucatori, daca reusesti sa ii cumperi mai ieftin decat ii vinzi.

Greutatea obtinerii banilor consta in faptul ca exista niste obstacole si cheltuieli care fac ca procesul evolutiei sa fie unul destul de greu, trebuie sa iti stabilesti prioritati sa vezi in ce investesti banii obtinuti, in dezvoltarea infrastructurii respectiv avantaj in dezvoltare economica sau in dezvoltarea echipei respectiv jucatori mai buni adica avantaj competitional.

In functie de cum gesionezi aceste elemente te poti dezvolta mai repede sau mai incet sau la un moment dat sa ai impresia ca nu poti evolua.

Ca in orice joc online exista posibilitatea sa si investesti bani pentru a incerca sa te dezvolti mai repede, dar cel putin in acest joc la un moment dat exista posibilitatea sa obtii si profit, asta daca ai suficienta rabdare si nu iei jocul ca o cale de imbogatire cu sperante mai mari decat e cazul.

Cum se joaca:

In 24 de ore de cand te inregistrezi esti alocat unei serii din liga 10.

Sunt 10 ligi si in fiecare sezon exista posibilitatea sa promovezi daca esti pe unul din primele doua locuri in seria ta la sfarsitul sezonului.

Clasamentul este clasic sunt 3 puncte pentru victorie, un punct pentru egal, 0 puncte la infrangere.

Daca doua echipe au punctaj egal se diferentiaza prin golaveraj adica clasamentul adevarului, goluri inscrise minus goluri primite, astfel ca la scor egal echipa cu golaveraj mai bun este in fata.

Dupa ce esti alocat unei ligi in fiecare zi la ora 19.30 sunt meciuri pe care le vezi in programul campionatului.

In program apar meciurile pe care le-ai jucat si pe care le vei juca, mai apar date despre echipa cu care joci, adica componenta si scoringul echipei adverse.

In general castiga echipa cu scoringul mai mare.

In primul rand trebuie sa mergi la tactics si sa alegi un sistem de joc, fie sistemul preferat din real cu mai multi atacanti cu mai multi mijlocasi sau fundasi, fie o schema pentru care ai jucatorii cei mai potriviti din cei primiti la inregistrare;

exista mai multe variante de scheme de joc

In functie de schema de joc aleasa o sa vezi ca iti trebuie anumite tipuri de jucatori, poti alege schema de joc si in functie de jucatorii pe care ii primesti la inregistrare, si intr-un caz si in celalalt trebuie sa iti asezi jucatorii in teren cat mai bine pentru ca initial ei sunt pusi aleatoriu.


Exista si un bonus de tactica care este de 20%, in momentul in care ai ales schema de joc la in fiecare zi cand ai meci iti creste cu 1% bonusul pana atinge 20%, daca schimbi schema o iei de la inceput de la zero, poti reveni pe schema veche dar nu va mai fi 20% acesta scade in fiecare zi in care ai folosit alta schema.

Ce inseamna tip de jucatori:

in afara de faptul ca sunt atacanti mijlocasi, fundasi si portari, fiecare categorie are anumite tipuri de jucatori, pe dreapta pe stanga centrali etc. .

In Tactics puteti vedea ce tipuri de jucatori iti trebuiesc pentru o anumita tactica;
daca pui jucatorul potrivit pe post acesta va avea in teren 100% din valoarea lui, daca il pui pe alt post procentul scade:
de exemplu daca pui un DM (mijlocas defensiv) pe postul lui are 100%, daca il pui pe post de mijlocas dreapta SRM va avea 75% bonus de asezare in teren, iar daca il pui atacant sau aparator va avea 50%.

La antrenament veti gasi toti jucatorii asezati in partea de jos a ecranului, va trebui sa ii puneti pe fiecare in campul de antrenament in pozitia pentru skilul pe care vreti sa se antreneze.

Deasemenea veti primi si cativa antrenori pentru diverse skiluri, ii veti gasi in stanga campului de antrenament, va trebui sa ii asezati pe fiecare pe pozitia unde se antreneaza skilul la care antrenorul se pricepe.

Pentru fiecare skill exista un tip de antrenor, puteti avea multi antrenori.

Daca nu aveti un antrenor si asezati jucatorul in campul de antrenament acesta se va antrena si fara antrenor dar cu o viteza redusa.

Puteti cumpara antrenori de valori diferite, deasemenea antrenorii ii puteti tirmite la academie si le va creste valoarea, in consecinta va antrena mai repede; a antrena mai repede inseamna ca va creste mai rapid valoarea jucatorilor pe care ii antreneaza si limita pana la care antrenorul ii poate antrena.

Pentru a creste scoringul echipei tale ai mai multe optiuni:

Sa antrenezi jucatorii mai eficient sau mai repede, sa cumperi energizante jucatorilor sau sa setezi stilul de joc agresiv.

Sa antrenezi jucatorii eficient inseamna sa alegi skilurile cele mai adecvate pe care ii antrenezi

Sa antrenezi jucatorii mai repede inseamna sa cumperi jucatori mai scumpi cu talent mai mare care se antreneaza mai repede, sa le cumperi antrenori mai scumpi care ii antreneaza cu o viteza crescuta, sau sa investesti in infrastructura ca sa le cresti conditiile de antrenament adica teren de antrenament, hotel.

Daca ii ti pe energizante si mancare buna se antreneaza mai repede, dar toate acestea costa trebuie sa iti stabilesti niste prioritati.

O alta optiune sa cresti scoringul echipei pentru un meci este setarea stilului de joc, dar aici ai avantaje si dezavantaje, daca alegi sa joci agresiv sansele ca jucatorii sa ti se accidenteze cresc, iar la o accidentare pierzi mult pentru ca jucatorul nu mai joaca si nici nu se poate antrena pana nu se face bine fiind tinut pe loc de accidentare.

Deasemenea cand jucatorul nu joaca sau nu se afla in prima chipa pierde forma in fiecare zi.

In afara de forma, in scoringul unui jucator conteaza si moralul, acesta creste daca castigi 3 meciuri consecutive si scade de cate ori pierzi un meci.

O alta optiune sa cresti scoringul echipei este sa gestionezi schimbarile si jucatorii in prima echipa astfel incat sa ii ai la forma maxima cand ai meciuri importante.

Prima echipa inseamna 11 jucatori plus 5 rezerve, la cei 11 jucatori din prima echipa le creste forma la fiecare meci cu 5 puncte, la rezerve cu cate 2 punte, jucatorii care nu sunt in echipa sau pe banca de rezerve dar sunt in lot pierd cate 6 puncte de forma dupa fiecare meci.

Maximul de jucatori pe care ii poti avea in lot este 41 de jucatori, acest numar include juniorii, primul 11, rezervele si others.

Maximul de forma de moral sau de energie ale unui jucator este 100 de puncte. In acelasi timp poti cumpara juniori care au intre 13 si 15 ani pe care sa ii antrenezi si sa ii promovezi in prima echipa cand implinesc 16 ani.

O serie de liga cuprinde 16 echipe, in campionat se joaca tur retur, deci sunt 30 de meciuri pe sezon cate unul in fiecare zi la sfarsitul sezonului fiind o zi de pauza, deci un sezon tine 31 de zile.

Un sezon de 31 de zile reprezinta un an competitional, varsta jucatorilor crescand cu un an la 31 de zile din momentul achizitiei lor in lotul tau.

Cupa nationala incepe la fiecare inceput de sezon se joaca la eliminare, iar ca sa participi trebuie sa intri pe joc macar o data in cele 5 zile dinaintea inceperii cupei pentru a fi inclus pe tabloul competitional.

Cupa continentala se joaca la fel cam in fiecare sezon, dar acolo se joaca si calificari, iar meciurile sunt tur-retur, de aceea nu are o data fixa de inceput inca, dar tine aproximativ cat un sezon; oricum sunt zile in care poti avea 3 meciuri intr-o zi, meciul de campionat la ora locala 19, cupa nationala la ora 16.30 si cupa continentala la ora 21 locala a echipei gazde (jucand cu echipe din alte tari este posibil sa fie diferente de fus orar).

Ca sa poti face bani trebuie sa gestionezi foarte bine popularitatea si numarul scaunelor de pe stadion precum si salariile jucatorilor.

Popularitatea creste de fiecare data cand castigati un meci si scade de fiecare data cand pierdeti un meci, mai creste si de la cladirea administrativa in fiecare zi precum si de la parcare de cate ori aveti meci acasa.

Popularitatea reprezinta cati spectatori vor veni la meci, dar daca nu vor avea scaune suficiente, popularitatea va scadea cu 10% deci popularitatea nu va putea creste peste o valoare data de numarul scaunelor instalate, cu cat aveti mai multe scaune cu atat maximul de popularitate pe care il puteti atinge este mai mare.

Daca nu aveti scaune suficiente, puteti mari pretul biletelor pana cand numarul spectatorilor probabili este egal cu nr scaunelor instalate si nedegradate adica a celor disponibile.

Puteti verifica cate scaune aveti disponibile la un meci, deasemenea puteti verifica numarul spectatorilor care vin la meci; intr-o marja limitata puteti controla numarul suporterilor care vor veni la meci in functie de numarul de scaune disponibile prin setarea pretului biletelor.

Cand mariti pretul biletelor este important sa o faceti cu acelasi procent pentru fiecare tip de scaun, cresterea preturilor la bilete atrage o scadere de popularitate cu cat marirea este mai mare dar este de preferat scaderii pe care o aduce lipsa scaunelor suficiente, iar veniturile din vanzarea de bilete cresc; la pretul standard fiecare spectator aduce 2 roni virtuali care se impoziteaza, daca mariti pretul la bilete un spectator poate aduce max 4 roni virtuali.

Banii din bilete se iau doar cand aveti meci acasa cu conditia ca adversarul sa nu piarda la "masa verde",
Daca adversarul nu are 11 jucatori neaccidentati in primii 11 + 5 rezerve acesta pierde meciul cu 3-0 "la masa verde".

Exemplu la 1000 de scaune puteti castiga la un meci acasa intre 2000 si 4000 de roni virtuali care se impoziteaza cu 35%.

Cu cat aveti mai multe scaune veniturile pot creste cu conditia sa creasca si popularitatea, adica sa aveti cat mai multe victorii si sa gestionati bine scaunele.

Numarul spectatorilor care vor veni la meci este egal cu:

(popularitatea voastra + popularitatea adversarului) / 2*100,

adica daca aveti suficiente scaune chiar daca nu aveti popularitatea mare, dar aveti adversari cu popularitate mare puteti obtine bani din bilete de la galeria adversa.

Scaunele se degradeaza, periodic trebuiesc reparate, prin degradare inseamna ca numarul scaunelor disponibile la meci scade constant fata de numarul scaunelor instalate, daca degradarea depaseste 20% incep sa fie penalizari la popularitate cu 1% pe meci.

Salariile jucatorilor cresc pe masura ce acestia se antreneaza si scoringul lor general creste.

Scorul general al jucatorilor creste prin antrenament, scorul actual sau cel cu care intra in meci depinde de forma, experienta, energie si moral, precum si de coeficientul de pozitie din asezarea in teren pe tactica.

In ce priveste conversia banilor virtuali in bani reali raporturile sunt dupa cum urmeaza: cu 300-500 Roni virtuali puteti cumpara 1 Gold virtual cu 130-160 Golzi virtuali puteti cumpara 1 Euro real

din schimburi Euro se aduna in Club;

cand stangeti 10 Euro in Club ii puteti transfera in contul Managerului, de unde puteti cumpara scaune energizante, materiale etc.

Jucatorii si antrenorii se comercializeaza in golzi.

Cand strangeti minim 21 de Euro in contul managerului ii puteti retrage in contul vostru personal de la banca.

Daca aveti intrebari puteti scrie aici la comentarii sau pe forum. 
 
Categorie: Jocuri de strategie online | Vizualizări: 2061 | Adăugat de: dandani | Tag-uri: jocuri de strategie online, bani reali, tutoriale goaltycoon | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 2
avatar
0
1
pentru a creste energia trebuie fie sa cumparati mancare, caz in care mancarea se consuma ritmic in fiecare zi pana se termina, sau sa consumati energizante
energizantele se consuma in momentul in care se doreste;
pentru a consuma energizante se merge pe pagina principala se da click pe restaurant si acolo se gasete un buton de unde se pot consuma energizante daca sunt pe stoc
daca ai pe stoc mai multe ti[puri de energizante primele se consuma cele mai scumpe
ca sa poti cumpara energizante trebuie sa ai euro in contul managerului nu al clubului
ca sa poti avea bani in contul managerului poti fie sa investesti fie sa transferi din club daca ai strans suficienti
ca sa poti face transferul trebuie sa ai 10 euro in contul clubului
avatar
0
2
Pentru mai multe oportunitati intrati aici  https://goo.gl/OaYuEj
avatar