Cum poti face bani online din Bitcoin ?


Tot ceea ce ai nevoie pentru a incepe sa faci Bitcoin este un cont de bitcoin; 

poti face asemenea cont rapid si gratuit la XAPO sau Blockchain.

Atentie la comisioanele pe tranzactii, cititi mai multe pe forum

La XAPO de exemplu pe langa faptul ca siteul functioneaza ca si portofel electronic de unde poti trimite sau unde poti primi bani in bitcoin, se pot tine banii atat in bitcoin cat si in usd sau roni si se pot transfera in moneda reala sau bitcoin oricand la cursul momentului.
 

Cum putem face bani din Bitcoin ?

In primul rand am putea face bani din minerit instaland pe calculatorul nostru un program care cauta tranzatii prin toata lumea, dar niciodata nu vom putea concura cu calculatoarele puternice ale profesionistilor in aceasta bransa iar veniturile pe care le vom obtine abia daca vor compensa uzura calculatorului si cosumul de energie.

Putem insa aduna bitcoin de pe net din multe locuri din siteuri gen faucet, din joculete online, din siteuri PTC din tranzactionare sau investitii.


Ce putem face cu bitcoin?
In momentul in care am strans ceva satoshi exista siteuri unde putem tranzactiona Bitcoin cu leverage sau fara, sa ii schimbam in usd sau alta valuta, sau sa ne facem un card care functioneaza la fel ca orice card la cumparaturi dar debiteaza din contul de bitcoin.

A tranzactiona fara leverage inseamna sa schimbi bitcoin in usd  cand bitcoinul e scump si invers cand valoarea bitcoinului scade.
Poti face asta simplu chiar in contul de la XAPO sau daca ai cont la PAYEER.

               

poti vedea aici cursul live BTC/USD  

Exista numeroase siteuri unde poti schimba bitcoin in usd sau euro transferand din bitcoin in paypal Netteler, payza sau orice alt procesator, acolo poti vinde sau cumpara la cursul pe care il doresti in si din conturi la diferiti procesatori de plati electronice catre alti utilizatori, un exemplu de astfel de site mai jos;

Sa tranzactionezi cu leverage este altceva trebuie sa ai un pic de pregatire pentru ca acolo este foarte riscant; exista siteuri de tranzactionare avand ca suport moneda virtuala Bitcoin.

In continuare o sa vedem cum putem face bani din bitcoin, dar mai intai trebuie sa intelegem ce este Bitcoinul si cum functioneaza.

Bitcoinul este o moneda virtuala care se autogenereaza intr-o cantitate controlata.
Cine controleaza aceasta cantitate? niste algoritmi care sunt lansati pe internet si nu sunt localizati undeva anume ci in cloud adica intr-un numar mare de calculatoare care ruleaza programe specifice, chiar si tu iti poti instala un astfel de program.

Pentru ce este necesar astfel de program: in momentul in care se face o tranzactie oriunde in lume, pentru a fi procesata are nevoie de 1-6 confirmari, aceste confirmari sunt date de aceste programe care cauta tranzactii noi prin toata lumea pe diverse calculatoare;
in momentul cand un calculator cu un astfel de program gaseste tranzactia inainte ca aceasta sa obtina numarul de confirmari necesare, utilizatorul care are programul instalat primeste un numar mic de satoshi pentru confirmarea pe care programul o trimite si o inregistreaza dupa mecanismul torentelor.

Cu cat puterea de procesare a hardului care ruleaza softul specific este mai mare are premize mai mari sa gaseasca mai repede tranzactiile si sa incaseze comisioanele din tranzactii, acest proces se numeste minerit;
mineritul mai contine si alte ramuri cum ar fi tranzactionare sau alte activitati din care se poate scoate profit.

Ce sunt satoshi: sunt diviziuni de bitcoin
1 Bitcoin = 100 000 000 Satoshi = 1 000 000 Bits

Ce sunt dogecoinul litecoinul etc.: sunt cryptocurency asemanatoare cu bitcoinul

Cel mai simplu mod de a face primii satoshi sunt siteurile gen PTC (paid to click) care dau satoshi pe clickuri.
Se clickeaza zilnic si se fac in jur de 200-3000 de satoshi pe zi pe site. Nu e nevoie de investitie, merge greu, dar sigur fara riscuri.
Functioneaza si programele de referali cu ajutorul acestora poti face mai multi satoshi si din clickurile lor.

BTCClicks.com BannerSe mai pot castiga satoshi si din fauceturi, adica siteuri pe care intri periodic si colectezi satoshi; acestea au aparut atunci cand s-au lansat monedele virtuale, era un mijloc prin care iti dadeau satoshi dupa care trebuia sa ai un cont de bitcoin sau alta moneda virtuala pentru ai putea colecta; dupa ce ai primele diviziuni de moneda virtuala poti sa trimiti sa primesti sume de bani in cryptocurency si astfel te familiarizezi cu acest tip de monede.
Fauceturile mai exista si acum, dar s-au mai modificat iti propun si alte oportunitati prin care sa castigi mai mult sau sa pierzi; cand au aparut pur si simplu castigai moneda virtuala destul de usor.
Exista si siteuri de investitii in bitcoin, dar nu ai certitudinea ca daca investesti si astepti profitul, acestea nu dispar inainte sa scoti mai mult decat ai bagat; este un sistem pasiv de castig, functioneaza, dar implica unele riscuri, investind cu moderatie sume mai mici si verificand siteurile pe care vrei sa intri, este o cale de castig online.


Bitcon din Minerit - principala atractie a celor ce afla de Bitcoin si de oportunitatile ce le ofera, ramane mineritul.
Mineritul se face instaland pe calculator un program care produce satoshi, daca lasi calculatorul pornit.
Facand asta cu un calculator normal castigul nu stiu daca acopera uzura calculatorului si curentul consumat, calculatorul putand produce in perioada cand sta degeaba; sunt persoane care isi cumpara calculatoare le configureaza special si le lasa sa minereasca.

Pe acest principiu au aparut cum era de asteptat, siteuri care iti ofera posibilitatea sa faci asta fara sa tii calculatorul la tine acasa; adica cumperi de la ei hardul necesar si ei il pun in baterii de hard specializat si iti da cota parte din sumele ce le obtin din minerit.

De ce fac asta? De obicei pentru a se dezvolta cu banii celor ce investesc pornind de la un simplu site si beneficiind de know how.
Sunt sute de siteuri care iti propun acest lucru. Din experienta personala pot sa spun ca am investit in cam 5 astfel de siteuri. 4 dintre ele au disparut pur si simplu, 2 dintre ele mi-au produs mai mult decat am investit, iar doua dintre ele nu mi-au returnat profitul disparand inainte de recuperearea investitiei; per total am iesit pe zero adica ce am luat intr-o parte am dat in cealalta.
La cel de-al cincilea site si ma refer la Genessis mining, am bagat 12 USD, am recuperat cam 5 USD in cateva luni, dupa care siteul mina 0, am crezut ca o sa dispara ca si celelalte, dupa 1 an la sfarsitul lui septembrie 2017, m-am trezit ca mi-au virat 150000 de satoshi in cont adica aprox 9 usd la valoarea de atunci; am intrat in contul meu si am vazut ca zilnic acei 12 usd produc aprox 550 de satoshi, adica peste aprox 270 de zile voi mai primi 150000 de satoshi; cat timp investitia a fost recuperata ramane de vazut in ce masura functioneaza.

Genessis-mining.com
Pentru Genesis-minning puteti folosi codul

LSzUIW

veti avea o reducere de 3% la achizitia unui pachet de minare.

Exista multe oferte de acest gen, nu am mai incercat si alte siteuri de minerit, dar ramane o posibilitate teoretica de castig pasiv online, cu precizarea ca nu toate ofertele sunt de buna credinta, multe din acestea speculand posibilitatea reala de castig din minerit pentru a obtine bani de la cei ce investesc.O alta cale de a face satoshi sunt joculetele din care deasemenea poti castiga satoshi chiar intr-un numar mai mare, dar multe dintre cele care apar pot fi scheme ponzi neavand legatura cu mineritul si mai mult cu reclama online, deci aveti grija cu investitiile, aici cel mai bine este sa faci bani mai putini dar cu risc minim.

Profit every 10 minutes!