Bani din clickuri sau cum facem bani din PTC

 
Cum functioneaza PTC-urile?
Cum se pot face bani din clickuri ?

Principiul este destul de simplu, aceste siteuri vand audienta, adica pentru cei ce au siteuri pe care vor sa le promoveze contra unei sume de bani le ofera un numar de persoane diferite care vor intra pe siteul respectiv;
de unde au acele persoane diferite?
de la cei ce isi vand clickurile.

Cu alte cuvinte un site PTC cumpara clickuri la un pret mai mic si le vinde la un pret mai mare.

Adica daca iti faci cont pe un astfel de site iti poti vinde propriile clickuri.

Cat pot lua pe un click?

In general pentru un click iei destul de putin in medie 0.002$, iar un site iti pune la dispozitie in medie 10-15 clickuri pe zi astfel incat pe un astfel de site poti castiga din clickurile tale in medie 0.05$ si dureaza in medie 5 min.

Exista sute de astfel de siteuri PTC.BTCClicks.com Banner

La prima vedere suma pe care o poti castiga este destul de mica, dar pentru a te fideliza astfel de siteuri iti ofera posibilitatea de a castiga mult mai mult cu ajutorul referalilor putand sa ajungi teoretic si la 200usd pe luna pe un singur site daca muncesti si reusesti sa te specializezi.

Ce sunt referalii? sunt alte persoane care se conecteaza la acel site prin linkul tau de referal.

Cum iti pot da aceste siteuri bani si din clickurile altor persoane?

In general daca siteul vinde un click cu sa zicem 0.01$ el il va cumpara cu 0.005$ adica cu jumatate din suma incasata, el plateste 50% pe ce incaseaza, astfel din cei 50% ce ii raman mai poate da inca 25% pentru clickurile catre referent adica catre cel ce a adus acel client in retea.

Deasemenea daca upgradezi contul contra unei sume de bani poti primi mai mult din clickurile referalilor pentru ca atunci profitul siteului vine din acea taxa de upgradare.

Bineinteles ca si intre siteurile PTC exista un procent mare de siteuri care nu sunt de incredere, de aceea si acolo trebuie precautie si atentie.


Referalii pot fi de doua feluri; referalii pe care ii aduci tu in sistem care se numesc referali permanenti si referali inchiriati, adica poti inchiria referali contra unei sume de bani.

In primul rand trebuie sa intelegem ca de pe aceste siteuri nu vei reusi sa faci bani rapid si este recomandat sa nu investiti in astfel de siteuri daca nu ati activat cel putin 3 luni de zile incercand sa faceti bani fara investitie.

Daca veti reusi sa scoateti bani fara sa investiti nimic indiferent ca sumele nu sunt multumitoare atunci va puteti gandi si sa investiti altfel veti putea sa va dezvoltati fara a investi doar cu banii pe care ii produceti.

De ce aveti nevoie ca sa faceti bani din clickuri?

In primul rand este nevoie sa aveti foarte multa rabdare, in al doilea rand sa intrati zilnic sa dati clickuri.

Este bine sa cunoasteti si limba engleza cat de cat pentru a va putea descurca mai usor altfel este destul de greu pana veti gasi de unde sa inchiriati referali si cum sa va descurcati pe site.

Deci in aproximativ 5 minute va puteti face un cont pe un site PTC, vi se va cere numele prenumele un username o parola pentru siteul respectiv si o adresa de mail.

E bine ca pe astfel de siteuri sa nu folositi o parola pe care o folositi la mail sa la orice altceva va fi o parola pentru siteul ptc doar, asa e mai sigur.

Dupa ce veti inregistra urmand pasii de acolo va veti loga si in 5 minute veti face 5 centi clickand aprox 10 linkuri.

Cand dati click de fiecare data se deschide un site pe care trebuie sa stati pana in 30 de secunde dupa care va apare un cod capcha sau 5 imagini dintre care una este intoarsa si va trebui sa clickati imaginea intoarsa, sau 4 catei si o pisica si va trebui sa clickati pe pisica etc.; o data ce ati clickat validarea deja bani se vad in cont si procedati in continuare pana terminati toate reclamele.

Siteurile in general au si alte oferte gen sondaj de opinie, pentru care luati bani, sau trebuie sa va downloadati si sa instalati diverse programe pentru a primi bani, dar e bine sa evitati astfel de oferte sa va rezumati doar la clickuri pentru ca sunt mai sigure si merg destul de rapid.

Puteti sa va inregistrati pe mai multe siteuri PTC, a fi bine pe minim 5 siteuri dupa care dupa ce vedeti despre ce este vorba puteti continua in functie de timp si rabdare.

Dupa ce v-ati inregistrat si ati facut primii 5 centi trebuie sa continuati in fiecare zi cateva minute pe zi pana strangeti cel putin intre 0.6-1USD cu care veti putea inchiria intre 3-5referali pentru 30 de zile.

Pana veti putea sa inchiriati primii referali va dura in jur de 2 saptamani.

Acestia va vor mari veniturile zilnice, si veti putea inchiria si mai multi referali, dar nu toti referalii inchiriati sunt rentabili, sunt siteuri unde majoritatea referalilor inchiriati sunt rentabili adica intr-o luna scot mai mult decat au costat, sunt siteuri la care din 5 inchiriati doar unul sau doi sunt rentabili, si sunt siteuri care cel putin la inceput nici unul rentabil nu gasesti, deci va trebui timp pana sa te poti dezvolta sa ajungi sa faci pe fiecare site cate 1 dolar pe zi.

Pentru a castiga din clickurile referalilor va trebui ca ziua precedenta sa clickati cel putin 4 reclame.

Cel mai bine va puteti dezvolta cu ajutorul referalilor directi pentru ca acestia nu consuma bani.

In concluzie ca sa puteti face bani din clickuri iti trebuie rabdare de chinez batran si un pic de strategie, pentru ca in momentul in care faci cel putin 50 de referali inchiriati sau directi, veniturile din clickurile referalilor vor depasi mult veniturile din proprile clickuri si va trebui sa va axati in principal pe gestionarea referalilor, pe selectarea celor rentabili, pe promovare pentru a aduce referali directi, fiind suficiente 2-4 clickuri pe fiecare site.

Daca vreti sa castigati un salariu de pe siteuri PTC de acasa de pe calculator lucrand cateva ore pe zi veti fi propriul vostru angajat si va trebui sa dati examen, primul examen este sa scoateti de pe unul din siteuri cel putin 2-5usd, daca veti reusi cu siguranta veti reusi sa scoateti si 20usd fiind al doilea examen ulterior veti putea ajunge si la 200 usd pe site sau 2000 pe 10 siteuri.

Primul obstacol pe care il veti intalni va fi selectarea siteurilor pe care merita sa va inregistrati, pentru ca sunt foarte multe siteuri scam adica siteuri care nu platesc, siteuri care dispar etc.

Verificarea consta in a scoate primii dolari de acolo, sunt siteuri pe care te dezvolti repede dar nu vei putea scoate banii pe care ii faci de aceea este bine sa cititi forumurile acelor siteuri si daca vi se pare ceva dubios nu ramaneti acolo, sunt siteuri unde nu te poti dezvolta ca membru standard fara sa upgradezi contul determinandu-te sa investesti ca sa te dezvolti rapid, dar de asemenea pot fi tepe, este bine sa nu investesti pana nu reusesti sa scoti mai intai bani.

Al doilea obstacol este obtinerea si filtrarea referalilor adica la referalii inchiriati aveti posibilitatea sa prelungiti inchirierea doar pentru cei rentabili.

Obtinerea referalilor directi o puteti face chiar pe aceste siteuri de aceea este bine sa fiti pe mai multe cel putin 5.

Aceste siteuri functioneaza si pentru promovare adica daca aveti un site puteti face reclama acolocu 1 dolar puteti obtine 100 de vizualizari.

Daca nu aveti site dupa ce va inregistrati pe site veti primi un cont de referal pe care il puteti promova cei ce intra de pe acea adresa de url vor deveni referalii vostri.

Astfel pe un site puteti promova alt site incrucishat.