bani virtuali

Bani din jocuri de strategie online de unde poti scoate bani reali


Putem juca jocuri online din care putem face bani reali?
Putem obtine bani din jocuri adica bani pe net?

Raspunsul este da si am sa prezint cateva astfel de jocuri pe care le-am incercat.

MARKETGLORY

Este un joc online in browser in care banii virtuali castigati pe net pot fi convertiti in bani reali, adica cel putin la nivel teoretic te poti juca si face bani online.

Jocul a inceput la sfarsitul anului 2010.

Este vorba despre un simulator economic virtual al lumii reale, unde poti merge zilnic la un serviciu virtual sa muncesti sa strangi ceva bani pe urma cu acestia sa deschizi o firma sa incerci la acea firma sa angajezi mana de lucru ieftina sa faci productie cat mai ieftina pe care sa o vinzi in profit.

Poti deasemenea sa te specializezi pe zona militara sa obti bani din lupte si razboaie.
Mai pe larg am sa explic in tutoriale despre ce trebuie sa faci la inceput pentru cei ce se vor inregistra;
TUTORIALE MARKETGLORYGOALTYCOON

Este un joc online in browser.
Jocul este un manager de Fotbal online aparut la inceputul anului 2014.
In joc esti asezat in postura unui manager de club de fotbal pe care trebuie sa il conduci astfel incat sa iti formezi o echipa care sa ajunga in liga 1.

Poti cumpara juniori creste jucatori pe care sa ii antrenezi pentru echipa mare sau ii poti vinde pe piata transferurilor, poti deasemenea cumpara jucatori si antrenori.

Prin rezultatele pe care le obti poti castiga bani pe care ii poti transforma in bani reali si se pot retrage din joc.

In fiecare zi la ora locala 19 sunt meciuri unde vin spectatori la meci care platesc bilete pe bani virtuali; acesti bani ii poti schimba in bani reali daca reusesti sa castigi destui.

Se pot baga bani in joc ca sa iti dezvolti echipa mai repede, se pot retrage bani din joc, sau se poate juca doar de placere.

Un sezon tine 30 de zile, sunt 16 echipe, primele doua se califica in liga superioara, ultimele 4 echipe retrogradeaza.

In afara de veniturile din biletele vandute care vin de cate ori ai meci acasa si care sunt certe, mai poti castiga din bonusurile de victorie (la inceput sunt mici) si din premii, daca de exemplu te califici in cupa nationala/continentala pana spre etapele finale, dar e greu pana acolo.

Mai multe despre acest joc am sa scriu la tutoriale pentru cei interesati.
Cele doua jocuri Marketglory si Goaltycoon se joaca impreuna adica pe un singur utilizator, daca ati facut cont pe unul dintre ele, exista un buton in fiecare prin care va deschide celalalt joc cu acelasi utilizator si aceeasi parola.

Daca faceti mai multe conturi de pe un calculator puteti fi banati pentru clonare adica pentru ca ati incercat sa jucati de pe mai multe conturi.

Se joaca impreuna, adica din primul joc daca de exemplu ati facut o firma care produce gazon, din Goaltycon puteti cumpara gazon chiar de la firma pe care ati infiintat-o in Marketglory.

Ambele jocuri atat MarketGlory cat si Goaltycoon sunt jocuri de strategie online, in care strategia consta in a gasi calea de a face bani mai multi decat se cheltuie; se poate, dar sa nu va ganditi ca e usor, daca veti fi super strategi veti putea deveni jucatori profesionisti adica sa castigati un salariu jucand jocuri, dar in acelasi timp pentru multi dintre noi va fi destul de greu.
TUTORIALE GOALTYCOON


MY PROFIT LAND

Este un joc in browser aparut la inceputul lui 2017, este asemanator cu MarketGlory, in curand mai multe informatii.

 GOLDENTOWNS

Goldentowns este un alt joc de strategie unde banii virtuali pot fi convertiti in bani reali.

Jocul a inceput pe 19.08.2013, bazat pe experienta altor jocuri care au testat noua piata a jocurilor in care se pot castiga bani reali.

Goldentowns este destul de simplu aparent, dar in acelasi timp mai complicat decat pare, seamana cumva cu simcity, dar este un fel de sah unde desi "mutarile" sti cum se fac trebuie sa gasesti strategia de dezvoltare care sa iti ofere posibilitatea sa te dezvolti intr-un mod optim.

Are la baza o strategie deflationista, practic trebuie sa produci aur care poate fi convertit fie in aur real de 24k fie in bani care se pot retrage din joc daca reusesti sa ii strangi.

Mai multe detalii despre joc gasiti in tutoriale.
TUTORIALE GOLDENTOWNS
CAVE TO KINGDOM

Este un joc nou care a fost lansat ca varianta betatest la inceputul lui 2017, dar inca este in teste cu multiple modificari.

Va fi un joc de strategie in varianta 3D de constructie management de resurse si militar dintr-un anumit punct al evolutiei.

Va trebui sa porniti cu resurse limitate de la o tabara improvizata si sa creati un imperiu.

Se pot baga si scoate bani din joc moneda jocului cavecoinul va fi convertibila in bani reali.

Mai multe detalii in tutorial sau pe pagina de start a jocului.